100 acetone için ürünler (35)

Sitrik Asit

Sitrik Asit

Sitrik asit, narenciye meyvelerinde doğal olarak bulunur, ancak aynı zamanda üretilebilir. Endüstriyel sitrik asit, esasen fermantasyon veya kimyasal reaksiyon yoluyla üretilir. Bu son yöntem, dünya genelindeki üretimin yaklaşık %90'ında kullanılmakta olup, enzimler ve mikroorganizma suşları ile fermantasyonu içermektedir; en yaygın olarak Aspergillus niger kullanılır. Sitrik asit, emülsiyonları stabilize etme yeteneğine sahiptir ve yağların ayrılmasını önler. Nihai ürün, anhidrit sitrik asit olarak toz veya granül formunda mevcuttur.
Sodyum asetat

Sodyum asetat

Sodyum asetat, asetik asidin sodyum tuzudur ve asetik asidin bir sodyum bileşiği ile tepkimesi yoluyla elde edilir. Renksiz, hafif sirke kokusu olan bir tuzdur; su içinde iyi, alkol içinde ise zayıf çözünür. Doymuş bir sodyum asetat çözeltisi kristalleştiğinde ısı açığa çıkar. Kullanım: Gıda: * Asit düzenleyici * Koruyucu madde Kozmetik: * Tampon * Temel kokunun maskelemesi Teknik: * El ısıtıcılarının üretimi * Enerji depolama CAS (Trihidrat):6131-90-4 CAS (susuz):127-09-3 Depolama:serin, kuru, ışık geçirmeyen, kapalı kaplarda saklayın Gıda katkı maddesi:E262 Moleküler formül:C2H3NaO2
Rozmarin asidi - Tüm ürünler

Rozmarin asidi - Tüm ürünler

Rosmarinik asit, polifenol bileşen sınıfında doğal bir bileşiktir. Adını aldığı biberiye (Salvia rosmarinus L.) dışında, nane, adaçayı ve diğer mutfak baharatları ve otlarında da bulunabilir. Katalog No: NST-10-26 CAS: 20283-92-5 Saflık: %98 (HPLC) Moleküler formül: C18H16O8 Moleküler ağırlık: 360,31
Akridin turuncu - İnce Kimyasallar

Akridin turuncu - İnce Kimyasallar

CAS No.: [65-61-2] Saklama sıcaklığı: 2-8°C EINECS: 233-353-6 Gönderim koşulları: oda sıcaklığı MW: 301,81 g/mol Formül: C17H20N3Cl CAS No:[65-61-2] Kod:00732
Osthol - Tüm ürünler

Osthol - Tüm ürünler

Eşanlamlılar: Osthenol metil eteri Cat. Nr: NST-10-29 CAS: 484-12-8 Saflık: %98 (HPLC) Moleküler formül: C15H16O3 Moleküler ağırlık: 244,29